Kontakt Andy

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg spiller på hele klaviaturet indenfor underholdning: Sang, komik, charme og et utroligt nærvær. Trine har en særlig forkærlighed for at optræde for seniorer med publikum helt tæt på. Her har hun sammensat et populært repertoire med elskede sange fra musicals som bl.a. ”The Sound of Music” og ”Mød mig på Cassiopeia” krydret med toner fra Giro 413, hvor publikum bl.a. kan nynne med på Gitte Hænnings ”Ta´ med ud og fisk” og Grethe Ingmanns ”Dansevise”.

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik, og siden gennembruddet som Maria i ”The Sound of Music” i det store friluftsspil i Varde i 1992 har der været fuld fart på, og hun har næsten ikke været af scenen siden. Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller, som den ene fjerdedel i City Singler, som kvindelig gæstestjerne med Linie 3 eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trine Gadeberg mestrer det hele!

Det er ikke uden grund, at Trine Gadeberg kaldes Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer. Netop Trines alsidighed har gjort hende til en eftertragtet revy-skuespiller. For hendes revy-arbejde blev hun kåret som ”Årets revykunstner 2018” (også kaldet årets Dirch) ved Revyernes Revy og i 2017 modtog hun prisen som ”Årets kvindelige revyskuespiller” ved Revygalla på TV2 Charlie.

Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer med en sjælden grad af alsidighed. Det ene øjeblik bevæger hun folk med stor stemme og inderlige fortolkninger af musical-hits, for det næste øjeblik at få publikum til at knække sammen af grin over hendes sjove betragtninger og anekdoter.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy