Kontakt Andy

Trine Gadeberg Juleshow

Trine Gadeberg elsker stunderne med sang og grin til seniorarrangementer. I Trines juleprogram kan publikum nynne og synge med på kendte julesange som Til julebal i Nisseland, Jeg så julemanden kysse mor, Juletræet med sin pynt til toner som Glade jul og Nu tændes tusind julelys. Derudover suppleres med andre kendte toner fra Trines alsidige repertoire: Dansevise, Ta´ med ud og fisk, Se Venedig og dø, etc.

Trine Gadeberg mestrer det hele: Fra stemningsfulde salmer til julesange med glimt i øjet. Således bliver en jule-hyggelig julekoncert med Trine Gadeberg til en speciel, stemningsfyldt oplevelse. ”Julen har englelyd” – det kunne være en god titel på Trine Gadebergs juleoptræden. Her inviterer charmerende Trine Gadeberg publikum indenfor i varmen  til en stemningsfuld julekoncert, der byder på både julesange og andre sange hentet fra Trine Gadebergs enorme repertoire. ”Julen har en stor plads i mit hjerte – Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen”, udtaler Trine Gadeberg.

Trine får med sit vindende væsen med lethed publikum til at synge med på de kendte julesange. Publikum er sikret den gode, gamle julestemning og glæde efter en dejlig vedkommende julekoncert i selskab med Trine Gadeberg.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy