Kontakt Andy

Trine Larsen

I over 30 år i Trine Larsens journalist-karriere kunne hun skrive ”hofreporter” på sit visitkort. I denne jobbeskrivelse lå, at hun fulgte i hælene på den danske kongelige familie. Det er blevet sagt om Trine Larsen, at hun er den uden for Kongehuset, der kender Kongehuset bedst. Det har gjort, at hun gang på gang toner frem på tv, når der skal kommenteres store royale begivenheder.

Trine Larsen toner også meget gerne frem i det ganske, danske land med foredraget ”Tæt på de kongelige og kendte i over 30 år”. 

I foredraget fortæller Trine Larsen om livet som hofreporter , hvor hun har dækket den danske kongefamilies store begivenheder fra fødsler, bryllupper til skilsmisser og begravelser. Trine Larsen har formået at mestre den svære balance at skulle dække den kongelige familiens op– og nedture og samtidig bevare et gensidigt, godt og respekfuldt forhold til de kongelige. Som et synligt bevis på, at Trine lykkedes hermed, så man, da hun blandt 200 særligt inviterede deltog i mindehøjtideligheden for Prins Henrik dagen før hans begravelse.

I Trine Larsens underholdende foredrag gives et unikt indblik i kongefamiliens liv med masser af historier og anekdoter. Hør bl.a. Trine Larsen berette om 2 prinsers trafikuheld nær vinslottet Cayx, Kronprinsens og Marys eventyrlige bryllup i Vor Frue Kirke til de for kongefamiliens vanskelige måneder før Prins Henriks demenssygdom kom til offentlighedens kendskab. Trine Larsens foredrag er krydret med masser af personlige billeder fra Trines liv i hælene på royale familie.

Udover arbejdet som hofreporter har Trine Larsen i sine mange år som journalist på bl.a. Billedbladet også dækket stof om kendte. Her har Trine mødt de fleste, fra Kim Larsen til Victor Borge, hvor hun var den sidste Victor Borge talte med, inden han rejse fra Danark til sit hjem i USA og dødé. Også i jobbet som journalist i den kulørte presse har Trine Larsens formået både at dække de kendte meget tæt og samtidig bevare et godt og respektfuldt forhold. Således var Trine Larsen veninde med Lise Nørgaard og er det stadig med Janni Spies, Lisbet Dahl m.fl. Så mon ikke der også falder en anekdote (eller ti) omkring Trines møde med de kendte gennem årene.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy