Kontakt Andy

Troels Christensen

Der er fest og farver, når Troels Christensen (bl.a. kendt fra DK4 og lokalradioer) underholder med konceptet “Vi synger så det gynger”. Her er masser af fællessang fra Troels medbragte sanghæfte, der indeholder: Højskolesange, fædrelandssange, kærlighedssange, evergreens, grandprix- og dansktopsange, etc. Undervejs underholder Troels Christensen med både egne og andres hits.


Det er nærmest en umulighed, hvis publikum ikke går glade hjem efter en optræden med Troels Christensen. Både fordi man er blevet underholdt og selv har fået mulighed for at synge med. For man kan ikke være i dårligt humør, når man synger! Det er Troels Christensen også et bevis på: Med smittende humør er Troels ankermand, forsanger, fortæller, underholder og akkompagnatør i det festlige program “Vi synger, så det gynger”. Troels medbringer sit egen sanghæfte “Fra Grundtvig til Kim Larsen”, som publikum låner, så de kan synge med. Sanghæfte er nok ikke det rigtige ord for samlingen af 150 særligt udvalgte sange – det er nærmere en sangbog.

I sangbogen er der et helt arsenal af populære danske sange: Fra årstidens sange fra Højskolesangbogen til kendte Giro 413 toner. Troels Christensen fortæller undervejs historier om sangenes ophavsmænd, og der vil blive mulighed for, at publikum SELV ønsker deres favoritsange. Når publikums stemmer skal hvile lidt, underholder Troels med sange fra sin CD “Stjernen over Storebælt”. Her er både Troels Christensens egne hits bl.a. kendt fra Dansktoppen på DK4 og kendte dansktophits som Klaus & Servants’ Herstedsvester og Lars Strygs Aldrig mer’ må jeg se dig.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy