Kontakt Andy
Vibe Lauth & Allan Steen

Vibe Lauth & Allan Steen

Vibe Lauth og Allan Steens glæde ved musik, sang og det at underholde smitter af, så det er svært ikke at nynne og synge med – men det må man også gerne. Vibes flotte sangstemme og Allans eminente akkompagnement kan nydes i meget alsidigt program med viser som Barndommens land og Vennesang, evergreens som Musens sang, Hvorfor er lykken så lunefuld til dansktoptoner af bl.a. Grethe Ingmann.
 
Dansk underholdning har set mange musikalske ægtepar gennem tiden: Fra Nina & Frederik, Grethe & Jørgen Ingmann til Lis & Per og Keld & Hilda. Nu er der et helt nyt par på den danske underholdningsstjernehimmel: Vibe & Allan med efternavnene Lauth og Steen. Og hvorfor er det først nu, du hører om dette par? Svaret er ganske enkelt: De skulle lige finde hinanden først – både musikalsk og privat! Du har måske imidlertid hørt navnene hver for sig, for både Vibe Lauth og Allan Steen har i en lang årrække været med i dansk showbusiness.
 
Vibe Lauth startede tilbage i 1984 på de skrå brædder, hvor hun for alvor begyndte at optræde ved siden af jobbet som frisør. Den spæde start foregik i Rørvig på restaurant Pejsegården, hvor hun sammen med bl.a. Inger-Lise Gaarde medvirkede i sommerrevyen. Siden er det blevet til at væld af optrædener. På TV har man kunne opleve hende i Top Charlie og Fællessang med Johnny Reimar, og på radio-siden har hun utallige gange haft flotte placeringer på Dansktoppen. Allan Steens karriere rækker endnu længere tilbage: Han har spillet siden han kunne nå tangenterne på klaveret i barndomshjemmet, og fra han var 19 begyndte han en karriere som musiker.
 
Vibe og Allans mangeårige erfaring mærker man tydeligt, og glæden ved musik og det at optræde skinner igennem. Med stor erfaring sammensætter de repertoiret, så det passer til ethvert arrangement: Her er de festlige viser fra Bakkens Hvile, stemningsfulde viser og sange hvor publikum kan læne sig tilbage og nyde – og så naturligvis fællessangsvenlige toner, hvor publikum ikke kan lade være at rette sig op og synge med. Det hele bliver leveret med Vibe Lauths eminente sangstemme, der leder tankerne hen på Grethe Ingmann. Udover at levere flot akkompagnement viser Allan også undervejs, at han så sandelig også kan synge. Og mon ikke publikum bemærker Vibe og Allans glæde ved at optræde – og glæden ved, at de fandt hinanden!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy