Kontakt Andy

VIBEKE hoby

Skal det næste arrangement tilføjes festlig tyrolerstemning og fællessangsvenlige danske hits, er Vibeke Hoby (bl.a. kendt fra DK4) det helt rigtige valg. Om det er tyrolerfest, oktoberfest eller én af årets øvrige fester er ligegyldigt: Vibeke Hoby gør enhver festlig stund endnu festligere, og så mestrer hun som få andre i Danmark kunsten at jodle! 

Når Vibeke Hoby indtager lokalet i den traditionelle Dirndl kjole, går der ikke lang tid før, at publikum føler sig hensat til en fest i en tyrolerhytte eller en glad aften på en østrigsk kneipe. Det giver en helt speciel autenticitet, når Vibeke Hoby med flot sangstemme og jodlen synger en perlerække af tyske og danske slagere. Her er festlige tyrolerhits som Kufsteinerlied, Kuk Kuk Jodel, Vandrende Venner og en stemningsfuld udgave af Tre Hvide Duer.

Publikum inviteres også til at synge med på en perlerække af danske hits som Gid du var i Skanderborg, Her i vores hus er glæde, Kærligheden brænder, Himmelhunden, Mormors kolonihavehus, Islands Brygge, Sommer og Sol, Den Knaldrøde Gummibåd og naturligvis Johnny Reimars Tyrolerhatten og Sikke’n fest.

Vibeke Hoby er et sandt energibundt, der med stort nærvær formår at tilpasse sin optræden, så den passer til publikum. Vibeke går på en sjov, charmerende og kærlig måde ind i folk med træsko på, og med stor hjertelighed får hun gæsterne til at jodle og klaske sig på lårene og med garanti synge med.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy