Kontakt Andy

Vibeke & Kristian

Skal det næste arrangement på plejehjemmet eller i seniorklubben tilføjes ægte tyroler-stemning, så er duoen Vibeke & Kristian det oplagte valg.

Om det er oktoberfest, tyrolerfest eller bare en festlig stund, der skal gøres endnu mere festlig, er ligegyldigt. Med den festlige duo Vibeke og Kristian som underholdning bliver den danske hygge tilført en herlig og kærlig blanding af alt, hvad du forbinder med en fest i en tyrolerhytte.

Vibeke Hoby er én af de få danske sangerinder, der mestrer kunsten at jodle. Sammen med Vibekes flotte sangstemme giver det en helt speciel autenticitet, når duoen leverer et repertoire af tyske og danske slagere med hits som Kufsteinerlied, Tre hvide duer, Islands Brygge, Kuk Kuk Jodel, Du burde købe dig en tyrolerhat, etc. Læg dertil at Vibeke er et sandt energibundt, der på en sjov, charmerende og kærlig måde går ind i folk med træsko på og med stor hjertelighed får gæsterne til at synge, jodle og klaske sig på lårene.

Som akkompagnement til Vibeke Hoby ses Kristian Rusbjerg, der er en af Danmarks absolut bedste harmonikaspillere (bl.a. kendt som akkompagnatør for Peter Vesth, medlem i Maries Festival Band og harmonikaduoen Kristian & Jens Peter). Kristian leverer et forrygende akkompagnement tilsat charme og et glimt i øjet.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy