Kontakt Andy
Walter Clerici

Walter Clerici

Italienskfødte Walter Clerici, der ved flere lejligheder har akkompageret Dario Campeotto og Robertino, er det oplagte valg til arrangement med italiensk tema. Sange som O’ Sole Mio, Marina, Volare + danske hits som Det var på Capri.


Der skal ikke så meget til for at lave et stemningsfuldt italiensk arrangement: Lidt italiensk god mad og vin – og så Walter Clerici til at levere den perfekte musikalske lydkulisse. Den italiensk-fødte, men dansk-bosiddende musiker og sanger Walter Clerici synger og spiller alle de kendte italienske toner. Skal der spises først, leverer Clerici dæmpet instrumental-musik på sin guitar. Efter middagen spiller Walter op til dans eller musikalsk hygge med hits som Buona Sera, Marina og naturligvis Volare, der på dansk er kendt som Vi har det åh åh. Og det har man i selskab med  sympatiske, velspillende og velsyngende Walter Clerici

OM WALTER CLERICI
Walter Clerici, der er født i Milano og bosat i København, startede med at synge og spille guitar som 14-årig. Igennem tiden har han spillet næsten alle stilarter i musikkens verden. I en del år har Walter Clerici specialiseret sig i italiensk og latin-pop på professionelt niveau. Walter Clerici har optrådt med mange professionelle musikere. Han har ved flere lejligheder akkompagneret Dario Campeotto og Robertino med sin kvartet og ved afterparty’et ved Det Internationle Melodi Grand Prix i Parken i 2001 optrådte Walter Clerici med sit band. Walter Clerici er også en eftertragtet musiker til mindre arrangementer som bryllupper, receptioner, temafester mv.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy