Kontakt Andy
Yrsas Birthe Kjær Show

Yrsas Birthe Kjær Show

Vi kender dem alle: Den knaldrøde gummibåd, Vi maler byen rød, Arrivederci Franz, Tennessee Waltz, Sommer og sol. I „Yrsas Birthe Kjær Show” ses Yrsa og Ib (kendt fra bl.a. partybandet Madam Blå & Pop*Rockerne). Yrsas stemme kommer tæt på Birthe Kjærs og Ib sørger for super akkompagnement til alle de kendte Birthe Kjær hits, der suppleres med små fortællinger. Sjov, hygge, grin, nærvær og samhørighed.


Uanset alder – ung, ældre eller dem midt imellem – så elsker alle at synge med på de kendte Birthe Kjær hits. Det bliver der rig mulighed for, når Yrsa synger en stribe af de populæreste Birthe Kjær hits. Og luk øjnene, så kommer Yrsa meget tæt på originalen. Og åbn øjnene, så har Yrsa selvfølgelig en rød kjole på, så byen i den grad kan blive malet rød med fest, fællessang og godt humør.

OM YRSA OG IB
Yrsa startede karrieren som 14-årig, hvor hun i en årrække spillede til tusindvis af fester. Herefter er det blevet til et musikalsk parløb med Ib, hvor de har levet af musikken næsten altid. Det meste af tiden i et af Danmarks mest eftertragtede partybands Madam Blå og Pop*Rockerne, men nu altså også med deres Birthe Kjær Show.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy